27 december

Känner att jag är väldigt inaktiv här på bloggen, eftersom mitt internet till min dator inte fungerar så måste jag använda mina föräldrars, och deras är ju segt som en snigel! Så det blir inte så ofta eftersom jag får DAMP när jag sitter här!! Dessutom så har jag ju inga bilder här heller, så då måste jag hålla på med usb minnen hela tiden, inte så värst kul!

Men nu när jag ändå sitter här så kan jag ju berätta att jag var på after x-mas i fredags, och det var hur kul som hellst! Älskade deras musik, nytt och gammalt, det var riktigt kul att dansa till de! <3 Sammanfattning till kvällen blir nog att det ägde! Förutom då att jag stukade foten! ;D Ajaj! Men det är sånt man får leva med!

Den 12 januari så ska jag operara bort cystan som är i min hand, hoppas att det kommer att gå bra! Börjar känna nerverna lite grann redan!!

Puss puss!

Fjöölav

Nu:
Ont i huvudet och allmänt störd

Sen:
Se Paradise Hotell :)

Imorgon:
Åka buss! o.O (har inte åkt buss på evigheters evighet, men har inget val eftersom ingen bil är hemma!!)

Sen:
Träffa kompisarna vid JC

Bilder sen senaste festen som totalt barkade för mig!!

   

Puss puss på er snyggingar! <3

After x-mas! :)

Känner mig lite sjuk nu, hoppas att det går över, men det kan ju också vara för att vi har öppet dörren och att det är 16- ute! Vi håller på att byta dörrar.

På fredag blir det filmkväll hos Hanna, kommer bli roligt! ^^ Ska kolla sen om jag ska ta med mig nån film, någon mer som ska dit?

25 dec blir det After x-mas
Längtar, kommer bli skitkul!!
Vars blir det förfest?
Hör av er! :)

Måååååndag

Japp, nu är jag rödhårig, färgade det i lördags. Det är ju inte knallröd utan mer mörkare röd, blev riktigt nöjd :) Kan lägga upp en bild sen nån gång ^^

Det blev ju Erik som vann idol i fredags, det var ganska så väntat från min sida, men Calle var ändå verkligen inte dålig, han kommer vi nog ändå höra av snart också! :P

Ska snart plåga mig till Johans julfest, tur att den bara är i skolan här i Rosvik! Är inte så värst kry, tror att jag har feber men jag orkar inte kolla, har redan knaprat tabletter så finns inte så mycket annat att göra. Ska gå ut med hundarna nu sen ska jag byta byxor, göra så att videon spelar in Ullared sen ska jag och Sara fara.

Ha det bra!

Idol finalen ikväll - Calle eller Erik

   

Ikväll kl 20.00
Calle vs Erik
Vem blir Idol vinnaren 2009?
Jag tror att vem det än är som vinner så kommer dom ändå att bli stjärnor, dom flesta som har deltagit i Idol 2009 kommer att bli stjärnor. För även om jag inte har sett Idol så har jag kikat lite grann när det har varit paus under mitt program, så jag har ju sett att det har funnits mycket talang, och den kommer nog många vilja ha en del av!
Men min absoluta favorit är Erik, hans röst är ju helt jävla underbar, så jag håller tummarna! :) Första gången jag hörde han på auditionen så sa jag att han kommer att vinna, jag kände på mig de, så vi får väl se om jag har rätt eller inte, spännande! ^^

Puss och Kram

Lady Gaga! :)

Min nya favorit bland Lady Gaga, hon kan verkligen göra party låtar! Är så himla sugen på att festa så det är inte sant!!!

Julstädning och bilder från igår :)

Ska ta och julstäda nu hade jag tänkt, så att det blir rent och fint till jul! ^^ Håller även på att tvätta mina kläder, duktig quinna! Blir kanske att fara på fest sen ikväll i Luleå, vi får se, har inte sagt nå till mamma än så jag vet inte, hon vill ju helst veta flera veckor innan man ska någonstans, och jag fick veta att det var fest igår kväll! Så jag får väl hålla tummarna :D
Men ett problem är ju att vi ska se på bio imorgon kl 11, och om jag sover i Luleå så kanske jag inte är så pigg på att fara på bio och sen ska vi ju på 16års kalas efter det! Jaa men om det blir fest ikväll så kommer jag ha en grymt jobbig dag imorgon, men vi får se ^^

Här är några bilder som jag tog igår, i den iskalla kylan, mina fingrar domnade bort, men jag blev väl ändå ganska nöjd med resultatet! :)
    

Min Födelsedag! :)

Idag blir jag 19 år! :) Julkalendern börjar och det har äntligen kommit snö på backen, snart är det jul! :) Härligt eller vad? ^^



Grattis till mig! :D

RSS 2.0